Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Polgár Judit: Sakkpalota – Bumm Bástya kalandjai

4.999 Ft (4.761 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: K040

KÖZÖS KALAND SZÜLŐKNEK ÉS GYEREKEKNEK

FEDEZZÉTEK FEL A SAKKPALOTÁT, JÁRJÁTOK KÖRBE A TORNYAIT, ISMERKEDJETEK MEG A MESEBÁBJAIVAL ÉS A FŐSZEREPLŐVEL, BUMM BÁSTYÁVAL!

Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
4.999 Ft (4.761 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

MI AZ A SAKKPALOTA?

A fantáziám szüleménye, egy soktornyos, színes varázspalota, melynek lakói különféle szupererővel rendelkeznek. A Sakkpalota a képzelet birodalmának varázslatos épülete, interaktív és inspiráló játéktér, amely fenntartja a gyerekek kíváncsiságát, mert a kapuja átjáró a mese, a valóság és a sakk között. Miközben a kicsik fejezetről fejezetre haladnak, mindig új élmények, kalandok, kihívások várják őket, lépésről lépésre, észrevétlenül fejlődnek. A Sakkpalota – Bumm Bástya kalandjai az első része a Polgár Judit-módszert alkalmazó hatkötetes könyvsorozatnak, melynek középpontjában a komplex képességfejlesztés áll. Az egyes kötetekben a mesék, az illusztrációk, a sakkjátékok és a kalandos feladványok egymást erősítik, egységet alkotnak. A gyerekek figyelme, logikus gondolkodása, kreativitása, mozgáskoordinációja, valamint a nyelvi, érzelmi és szociális képessége egyaránt fejlődik, miközben sikerélményben van részük.

Ebben a könyvben a főszereplő Bumm Bástya segítségével a beszéd és a nonverbális kommunikáció (mimika, tekintet, gesztus stb.), azaz a nyelvi fejlesztés kerül fókuszba a mesék és a feladványok által, de a játékokban megjelenik az összes fejlesztési terület. Mesebábikonok jelzik, hogy az adott játék mely terület fejlesztését támogatja. A fejezetek végén található sakkfeladatok segítségével a sakk alapszabályait sajátítják el a gyerekek.

A Sakkpalota- és sakktáblaikonnal jelzett feladványokat a kötet letéphető, perforált „fülein” oldhatják meg a gyerekek. Ezekre vizes bázisú filccel lehet rajzolni, írni és alkotni, melyek egyetlen mozdulattal letörölhetők. A könyv legvégén található Kalandpályán le is mérhetik a tudásukat, illetve a QR-kódot beolvasva további játékokból válogathatnak a gyerekek.

A könyv hat meséjén, valamint több mint száz játékos feladványán vezetem végig a gyerekeket, de valójában veled, a te támogatásoddal járják be a Sakkpalota mesevilágát. A könyvsorozat leghatékonyabb felhasználására a következő sorrendet javaslom: Bumm Bástya kalandjai, Futi Futó kalandjai, Vendi Vezér kalandjai, Keresztes Király kalandjai, Hopp Huszár kalandjai, és Pici Gyalog kalandjai.

Jó játékot, sok nevetést és mesés utazást kívánok nektek!

Polgár Judit
sakknagymester

Nézd meg videón!

Paraméterek

Kiadó Open Books
Oldalak száma 80
Kötés Kartonált füles
ISBN 978-963-572-268-6
Kiadás éve 2023
Súly 500 gramm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!