Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Sakk-Firka füzet

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PJ054
64 oldalas A5 méretű füzet, benne Sakkpuska, Sakk ABC, Sakkszorzó, játszmalap, Sudosakk, Sakknaptár.  
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

A Sakk-Firka füzet a Polgár Judit által megálmodott Sakkpalota programhoz tartozó tankönyvcsalád legújabb terméke. 
Ez a 64 oldalas kiadvány kiváló lehetőséget biztosít a sakkos ismeretek rögzítésére mind a Polgár Judit módszer keretein belül tanulóknak, mind a más metódussal tanuló, sakkot szerető és értő gyerekek, valamint tanáraik és szüleik számára. 
Használhatóságát tekintve korosztályfüggetlen, mert tartalmát és szerkezetét úgy állítottuk össze, hogy a 6 éves gyerekek részére legalább annyira változatos és élvezetes legyen, mint az idősebb korosztálynak. 

A kiadvány fedőlapján és belső oldalán Polgár Judit legszebb játszmáiból kaphatunk válogatást, melyeknek egyik felét QR kódok segítségével varázsolhatjuk elő. 

Található benne SAKKPUSKA, ami a sakkszótárral együtt, a sakkozás alapismereteinek, szabályrendszerének elsajátításában segít. 
A feladatok gyors lejegyzéséhez a lapok alján lévő egyszerű sakkfigurák rajzai adnak támogatást. 

A SAKK ABC és a SAKKTÁBLA SZORZÓ segítségével az anyanyelvi és a matematika kompetenciaterületeket fejlesztjük. 

A játszmák lejegyzeteléséhez és elemzéséhez a játszmalapot kínáljuk. 

A különböző elhelyezkedésű, méretű és színezésű sakktáblák számos részképesség fejlesztését biztosítják a heterogén feladatokon keresztül: az analizáló és szintetizáló képességét, az emlékező tehetségét, az elvont és logikus gondolkodásét, a megosztott figyelem képességéét, a produktív képzeletét, az összefüggések felismerésének képességéét, a gondolkodás divergens jellegéét, az összpontosítás képességéét, a kreativitásét, az elvonatkoztatási és általánosítási képességét, a problémaérzékenységét, a kombinatív képességét, a módszeres és hatékony gondolkodásét. 

Kiváló kikapcsolódás a különféle mintázatú SUDOSAKK és a Sakkpalota halvány rajza, melyekhez szintén többféle feladat és fejlesztés kapcsolható. 

A sakkos programok kialakításához a SAKKNAPTÁR biztosít helyet.

A kiadvány zárólapját a Sakkpalota 4 évszak képei díszítik, melyek többek között a síkbeli tájékozódás fejlesztésére és az általános tantárgyak (magyar nyelv és irodalom, matematika, környezetismeret, etika, ének-zene, vizuális kultúra, technika és tervezés, digitális kultúra, testnevelés és élő idegen nyelv) oktatási tartalmának kiegészítésére, integrálására alkalmazható.

Az ár 1 db füzetre vonatkozik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Sakkpalota