Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sakkjátszótér 10 órás

40.000 Ft (31.496 Ft + ÁFA)

A Polgár Judit Módszer óvodák számára fejlesztett változatának, a Sakkjátszótér Komplex Képességfejlesztő Program megismeréséhez szükséges, óvodapedagógusok számára kidolgozott 10 órás kontakt továbbképzés.

Bővebb információ és regisztráció a www.sakkjatszoter.hu oldalon!

Elérhetőség: Képzés
Nem értékelt
40.000 Ft (31.496 Ft + ÁFA)

Leírás

A Polgár Judit Sakk Alapítvány kiindulva abból a meggyőződéséből, hogy a sakk a stratégiai és kreatív gondolkodás záloga, amely különösen a gyermekek megértést és problémamegoldást biztosító gondolkodásának fejlődésére hat ösztönzőleg, megalkotta új óvodai programcsomagját, a Sakkjátszótér Komplex Képességfejlesztő Programot.

A Sakkjátszótér Program az életkori sajátosságok figyelembe vételével, komplex megoldást nyújt az óvodás korú gyermekek fejlesztéséhez, és egyúttal nagy segítséget ad az iskolakezdésre történő felkészüléshez. Ugyanis a tapasztalatok szerint a sakk szabályrendszerét, formavilágát felhasználó képességfejlesztés eredményesen és hatékonyan vezeti be a gyermekeket a tudatos ismeretelsajátítás világába. A program segítségével már 5 éves kortól készíthetik fel a gyerekeket az iskolai életre és a digitális kor kihívásaira.

A gyerekek játszva sajátítják el a szabályokat. Észrevétlenül fejlődik a problémamegoldó készségük, a kreativitásuk, a logikus gondolkodásuk. Egy 64 mezőből álló térképen alakítják ki a saját belső humán GPS-üket, miközben tájékozódnak. Kevés olyan játék van, mely a digitális eszközökkel is felveszi a versenyt, a sakk ilyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!